Programma

Intocht bij het Rollandhofplein in Zierikzee
17 november 2018, 13:00 - 16:45 uur

Vol spanning zal iedereen staan wachten op de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Rond 14.00 uur zal Sinterklaas de haven binnenvaren. Op het havenplein staat DJ piet gereed om ‘los’ te gaan op het Havenplein. Om 15:30 uur verzamelen we allemaal en helpen we Sinterklaas om alle spullen van het Havenplein naar het Huis van Sinterklaas te brengen. We hopen dat alle kinderen ons komen helpen om de koffer, knuffel, tandenborstel, enz.. van Sint en zijn pieten naar zijn logeeradres te brengen.

Voor een bezoek aan het sinterklaashuis kijkt u op de website www.huisvansint.nl Daar kunt u een bezoekje plannen en zien hoe Sint en zijn pieten wonen en werken. Een ware belevenis voor ieder kind.

De boot van Sinterklaas tijdens de intocht in Zierikzee

Pretpietenzaterdag in het centrum van Zierikzee
24 november 2018, 13:00 - 16:00 uur

De perfecte dag om een kijkje te gaan nemen in het sinterklaashuis. Op het Havenplein de gezellige muziek van de pietenband en om 11.00 en 13.00 uur is Robbie aanwezig voor een gezellige spelshow. Natuurlijk zijn ook alle pretpieten deze dag in de stad. Ze swingen er op los, maar zijn ook in voor een praatje met de kinderen of winkelend publiek.

De Wildgeraasdag in Zierikzee.

Wildgeraasdag op de Winkelboulevard
1 december 2018, 13:00 - 16:00 uur

Knutselen, kleuren, speculaashappen en op zoek naar de 10 pieten van de vossenjacht! Dat wordt vast weer een gezellige boel in de winkels op de Winkelboulevard. Haal een spelkaart op in één van de deelnemende winkels.


Deze dag wordt mogelijk gemaakt door; Praxis, Decohome, Fioole Auto’s, Intersport, Bolle Dier en Tuin en Bakkerij Dick Bunt.

De muziekpieten op het Havenplein in Zierikzee.

Circus Bolo op het Havenplein
1 december 2018, 13:00 - 16:00 uur

Ook dit jaar is Bolo weer van de partij. Vanaf 11.00 uur treedt hij op in de binnenstad. De kinderen kunnen ook zelf aan de slag met het oefenen van alle circusmaterialen. Misschien heb jij wel het talent om alle bordjes in de lucht te houden, of wilde je altijd al eens oefenen met het lopen op een grote bal. Kom naar het Havenplein. Alle kinderen van 0-100 jaar zijn van harte welkom.


Bij het bestuur van de Stichting is het altijd bespreekbaar om nieuwe activiteiten te starten, of activiteiten te vernieuwen. Ook is het mogelijk activiteiten te ondersteunen. Deze activiteiten moeten wel in algemene zin bijdragen aan de sinterklaasbeleving voor de kleinste bewoners en bezoekers van Zierikzee.